Samsung endelig klar med Android 10

Samsung er nu endelig klar med en færdig udgave af Android 10 med One UI 2. Udrulningen er startet i Tyskland.

Samsung endelig klar med Android 10

Samsung-specialisterne Sammobile skriver, at smartphoneproducenten nu officielt er gået i gang med udrulningen af Android 10. I første omgang er det tyske udaver af modellen Galaxy S10, der får den nye One UI 2-brugerflade med forbedringerne i Androids seneste version.

Opdateringen rulles først ud til dem, der har deltaget i Samsung One UI 2 Beta-program. Versionen hedder, i hvert fald i Tyskland, G97**XXU3BSKO, og inkluderer sikkerhedsopdatering fra december.

I Tyskland er det både Samsung Galaxy S10e, S10 og S10+, der nu kan opdateres til Android 10. Hvornår den færdige opdatering bliver rullet ud til enheder, der ikke har været med i beta-programmet vides ikke.

Samsung Android 10
En færdig udgave af Android 10 til Samsung Galaxy S10 rulles ud i Tyskland. I første omgang kun til de enheder, der har været med i Samsungs Beta-program. Foto: Sammobile

Samsung One UI 2

Jeg bruger lige nu en Galaxy S10+ med Samsungs One UI 2 installeret, som endnu ikke har modtaget ovenstående opdatering. 

Der er masser af gode forbedringer i den kommende udgave af One UI 2, udover hvad Android 10 ellers bringer med sig. Flere steder er designet forbedret, optimeret enhåndsbetjening, forbedret kameraapp, bedre notifikations overblik og meget mere.

Vi følger selvfølgelig Samsungs udrulning af Android 10 tæt.

Læs også: Samsung viser de første tegn på udrulning af Android 10