Undgå spamopkald med ny iPhone-funktion

Med ny iPhone-funktion til virksomheder, vil det blive lettere for privatpersoner at identificere spamopkald.

Undgå spamopkald med ny iPhone-funktion

Apple har annonceret yderligere funktioner til sit Business Connect-program, som giver virksomheder mere kontrol over, hvordan de fremstår over for kunder på tværs af Apples økosystem.

Se også: Spar på brugte iPhones med garanti

Skal forebygge spamopkald

Den store nye tilføjelse er Business Caller ID, som vil være live fra næste år og give virksomheder mulighed for at vise deres navn, logo og afdeling, når de kontakter kunder. Det vil hjælpe brugerne med at skelne mellem ægte opkald og e-mails og spam.

Den nye tilføjelse vil også blive vist konsekvent på Apple Maps, Wallet og Mail for virksomheder og tjenesteudbydere af alle størrelser, uanset om de kun er online eller har en fysisk butik. Business Connect giver også virksomheder mulighed for at tilpasse deres logo i Tap to Pay på iPhone, som vil blive vist for kunderne, når de foretager et køb.

Se også: De absolut bedste iPhones

Ny funktion er gratis for virksomheder

Apple Business Connect er gratis og åben for alle virksomheder (online og fysiske). Det kræver et login via Apple Account og kommer med enhedsadministration, 24/7 support og cloud storage til alle de Apple-enheder, der er tilknyttet en virksomhed.

En lignende funktion er også tilgængelig på Android-telefoner, hvor det som modtager af et opkald, er muligt, i hvert fald nogle gange, at se, hvilken virksomhed, der ringer til dig. 

Se også: Hvordan sikkerhedskopierer jeg min iPhone og Android-telefon?