Android-Nyt: Apple Music ikke længere i beta

Apple Music har indtil videre kun eksisteret på Android som en betaudgave, men kan altså nu betragtes som et endeligt produkt.

Android-Nyt: Apple Music ikke længere i beta

Apple Music er et af de eneste Apple-udviklede produkter, der også findes i en Android-version, og siden november sidste år har du kunne få appen på din Android-enhed – dog kun som betaversion.

Men nu, godt 9 måneder efter, har vi tale om en færdig applikation, der træder ud af beta-skyggen, og lander som et færdigt produkt i Google Play Butikken. Det beretter 9to5Mac.

Udover nu ikke længere at være i beta, så får Apple Music med denne opdatering også equalizer-indstillinger direkte indbygget i appen, hvor disse modsat findes i de generelle indstillinger på iOS.

Se også: Apple giver Apple Music et stort designløft

Det er dog ikke det eneste punkt, hvorpå Apple Music er forskellige på de to platforme. På Android er der bl.a. mulighed for at have en widget på hjemmeskærmen, samt hente offline-musik direkte ned på SD-kortet, hvis du skulle have et sådant.

Pudsigt nok er det to funktioner, som Apple normalt ikke kender til på deres egne enheder, men som de altså har følt sig nødsaget til at inkludere på Android-udgaven.

Det er da også forståeligt, at Apple vil forsøge at gøre det, der skal til, for at kunne konkurrere med blandt andre Spotify og Google Music, og derfor giver et øget fokus på Android-platformen rigtig god mening.

Læs også: Nyt Apple-forslag om højere royalties vil gøre ondt på Spotify

Du kan downloade Apple Music til Android i Google Play.