Apple AirPods 2 klar i første halvdel af året

De populære Apple AirPods kommer i en ny udgave i løbet af få måneder. Ny rapport påstår de får sundhedsfremmende funktioner.

Apple AirPods 2 klar i første halvdel af året

Apples trådløse in-ear hovedtelefoner, AirPods, er et at it-virksomhedens mere populære produkter. Men de har efterhånden to år på bagen, så mange går efterhånden og venter på en afløser. Nu afslører en ny rapport fra Digitimes, at de er lige på trapperne.

Digitimes afslører desuden at Apple har planer om, at indbygge sundshedsfremmende funktioner i de små hovedtelefoner. Det kan være svært at forestille sig, hvad der kan være plads til, og ikke mindst batterikapacitet til, i så lille en størrelse. Men vi ved også, at Apple har et stort fokus på sundhed, hvor de bl.a. har indbygget EKG-måling, falddetektor og pulsmåling i Watch og produktet Beddit til søvnregistrering.

Der går rygter om et indbygget accelerometer og pulsmåler, men der bliver angiveligt også eksperimenteret med biometriske sensorer. De kommende AirPods 2 skulle blive lanceret i løbet af første halvdel af året, og blive solgt som en mere eksklusiv udgave, end de nuværende AirPods.

Apple AirPower
Har AirPower opladestationen forsinket det trådsløse opladeetui til AirPods?

Det trådløse opladeetui?

Det er over et år siden at Apples bragte ideen om et trådsløst opladeligt etui op, men det er endnu ikke lanceret. Hvorfor er uvidst, men mange mener det har noget at gøre med AirPower, Apples trådløse opladestation.

Den skulle dog endelig være en produktion, så måske den bliver lanceret sammen med AirPods 2. Det er ikke umuligt at det trådløse opladeetui bliver solgt sammen med de nye dyrere AirPods, men det ville dog ligne Apple bedre, at sælge det som ekstra tilbehør.