Apple iPhone 11 får måske en Pro-model

Nye rygter om Apples kommende iPhone 11 afslører, at der kunne komme en udgave med efternavnet "Pro".

Apple iPhone 11 får måske en Pro-model

Den normalt troværdige Twitter-tipster CoinX, hvis informationer om kommende Apple produkter ofte holder stik, har delt nye informationer om iPhone 11. I tweetet sætter han spørgsmålstegn ved de skiftende iPhone-navne og giver os, måske, noget af navnet på den kommende iPhone 11. 

I tweetet skriver han: ““Pro” for iPhone? Crazy naming schemes over the past few years.“. Det kunne derfor tyde på, at Apple igen skifter navngivningen for deres næste generation af iPhones. Det bliver nok ikke en helt ny version, men i stedet nuværende “Max”, som i iPhone XS Max, der bliver skiftet ud med Pro. Det betyder at den største iPhone kunne få navnet iPhone 11 Pro.

“Pro” bliver efterhånden brugt af mange smartphoneproducenter, når flagskibet skal beskrives. Huawei Mate 20 Pro, Xiaomi Redmi K20 Pro, OnePlus 7 Pro og også Vivo, Realme, ASUS og Oppo har brugt Pro i navngivningen – og der er sikkert flere.

Men det ville give mere mening for Apple at bruge “Pro” fremfor “Max”, da de allerede bruger denne navngivningen til flere andre produkter, som iPad Pro, MacBook Pro, iMac Pro og Mac Pro.

Apple iPhone 11
Foto: Slashleaks
Apple iPhone 11
Foto: Slashleaks

Vi har efterhånden et ret godt billede af, hvordan iPhone 11 kommer til at se ud, hvor specielt det nye tredobbelte kamera er svært ikke at lægge mærke til. Men Apple skulle angiveligt også have lagt et stort arbejde i at forbedre kameraet i denne udgave af iPhonen. Den bliver udstyret med et nyt stærkt 7 nanometer A13 chipsæt og omvendt trådløs opladning, så den fx kan oplade AirPods. Desværre ser det ikke ud til, at Lightning-stikket er skiftet ud med USB-C.

Læs også: Apple iPhone 11 kommer med Lightning port