Apple iPhone X overhaler iPhone 8’s salgstal

Til trods for en senere lancering begynder iPhone X at overhale iPhone 8 i styksalget

Apple iPhone X overhaler iPhone 8’s salgstal

iPhone X er en salgssucces i udvalgte markeder, hvor den, til trods for en lancering halvanden måned efter den billigere iPhone 8. Det skriver taiwanesiske Digitimes på baggrund af nyeste rapport fra analyseinstituttet IHS Markit.

I 8 lande, herunder Danmark, Singapore, Schweiz og Japan, udgør iPhone X over 2 procent af den aktive brugerbase bare tre uger efter lanceringen.

I rapporten estimerer IHS Markit at ”der er et stort sammenfald mellem iPhone X’s popularitet og de lande som tidligere har taget de større Plus-modeller til sig.” Herhjemme har det dog især været de mindre iPhone SE og modellerne uden ’plus’ som danskerne har toppet salgslisterne.

Til trods for et begrænset udbud omkring salgsstarten, notere IHS Markit, at iPhone X salget opnår de samme sunde salgstal som ved tidligere iPhone-lanceringer.

Se også:  Analytiker: Salget af iPhone X går strygende

Apple får succes uden lige i 2018

Det kommende år vil også se lyst for Apple, mener analytikerne som spår at samtlige fire kvartaler i 2018 vil byde på øget omsætning i 2018.

Alene årets sidste kvartal estimeres til at slutte i et samlet styksalg på 88,8 mio. iPhone – det højeste nogensinde i selskabets historie.

Læs også:  Alle iPhones næste år får samme design som iPhone X