Apple opsiger aftaler med danske serviceværksteder

Apple rydder op i service- og reparationsværksteder i Danmark - Flere aftaler opsiges og kun få vil være tilbage.

Apple opsiger aftaler med danske serviceværksteder

Apple er lige nu i gang med en større oprydning blandt deres servicepartnere. Servicepartnere der tager sig af reparationer af Apples produkter som iPhone, iPads og Mac, beretter Computerworld.

Apple har angiveligt opsagt aftaler med 10-20 certificerede værksteder, der hidtil har serviceret både private og offentlige kunder.

Når kontrakterne med selskaberne udløber i marts 2016, vil der kun være tre udvalgte Apple-partnere tilbage.

Læs ogsåApple iPhone 6S – den fremtidssikrede iPhone [TEST]

De heldige selskaber der bliver tilbage er Admire, Servicepartner Danmark A/S og Ingram Micro.

Tidligere i dag kom Humac med en pressemeddelelse, hvori det fremgik, at Humac vil forbedre deres service på flere punkter. Herunder ”first line” diagnosticering og service i butikkerne, samt modtagelse af produkter, solgt af alle forhandlere og teleselskaber til service.

Vi udbygger vores setup gennem et stærkt samarbejde med Ingram Micro omkring service, og derved fastholder vi vores nuværende serviceværksteder, som ligger i forbindelse med vores butikker,” siger Michael Bech, direktør i Humac.

Hvad opsigelsen ellers kommer til at betyde er endnu uvist.

Klide: Computerworld

Flere nyheder om emnet

Næste fortælling om sagen finder du her. mobilsiden fulgte op på historien. 20/10/2015 gik vi et spadestik dybere og bragte nyheden Hver tredje Apple Music-abonnent er faldet fra – Den videre historie om temaet finder du her. Læs også seneste nyt om emnet her.