Apples App Store skruer priserne op

Fra den 1. maj bliver der dyrere at købe apps i Danmark og Eurozonen.

Apples App Store skruer priserne op

De næste par dage bliver sidste chance til at købe sig apps i Apples App Store inden en storstilet prisændring træder i kraft den 1. maj.

Mandag næste uge vil Apple nemlig opjustere priserne på både apps og in-app køb med omkring 10 procent i både den danske App Store, samt deres respektive pendanter i Eurozonen. Prishoppet kommer for at regulere for den svagere danske og europæiske valutakurs mod den styrkede amerikanske dollar.

Med den nye prisstruktur vil apps som tidligere kostede 0,99 Euro nu stige til 1,09 Euro, mens 9,99 Euro apps får en lignende prisstigning til 10,99 Euro.

Den nye prisstruktur er igennem ugen blevet kommunikeret ud til app-udviklere og vil ramme apps efter følgende skabelon, det skriver Macrumors.

Se også:  Nu kommer der reklamer i Apples App Store

Foto: Macrumors.com

Gælder ikke Netflix og Spotify

Abonnementstjenester købt igennem apps, som eksempelvis Apple Music, Netflix eller Spotify vil ikke blive berørt af prisstigningen. De nye priser træder i kraft den 1. maj i Danmark, Eurozonen samt Mexico.

Læs også:  Apple rydder op i App Store: Fjerner gamle og fejlramte apps

Seneste tilføjelse til historien

Der er kommet nyt til historien. mobilsiden har holdt fast i temaet. d. 28/4/2017 gik vi videre med temaet i en vinkel omkring Apples første selvkørende bil er spottet på vejene – Du kan læse det videre forløb her. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..