Apples Samsung-forbud afvist

Forholdet mellem Apple og Samsung er i bedring, og derfor er det måske godt, Apple ikke fik medhold

Apples Samsung-forbud afvist

Som en del af de langvarige og i nogle tilfælde langtrukne juridiske stridigheder mellem Apple og Samsung forsøgte Apple at få nedlagt et forbud mod at Samsung måtte sælge visse modeller i USA, men det har Apple ikke fået medhold i.

Apple ville have, at det ikke skulle være muligt at købe Galaxy Nexus, Galaxy Note, Galaxy Note 2, Galaxy S2, Galaxy S2 Epic 4G Touch, Galaxy S2 Skyrocket, Galaxy S3, Admire og Stratosphere.

Læs også: Samsung driller igen Apple med batteritid

Dommeren mente ikke, at Apple kunne påvise, at Samsung har brudt patentlovgivningen i en sådan grad, at det har været nødvendigt at forbyde salget af disse modeller.

I og med at Samsung og Apple er blevet enige om at begrave stridsøksen rundt om i verden, så kan der måske begynde at komme en ende på de to giganters evindelige fejde.

Mere om fortællingen

Næste kronologiske artikel om sagen finder du her. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 27/8/2014 blev bolden spillet videre med fortællingen om Apple klar med kæmpe-iPad næste årKlik her og læs artiklen.. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.