Bankappen Lunar Way udstyres med intelligente chatrobotter

Den danske bankløsning til mobilen, Lunar Way, opruster med Facebook-chatrobotter. Spørg blot om din saldo, og straks serverer den svaret for dig.

Bankappen Lunar Way udstyres med intelligente chatrobotter

Den danske banking-app, Lunar Way, som vil gøre det op med de nuværende bankers tilgang til mobilbank-apps ved udelukkende kun at satse på en funktionsrig mobilapp, introducerer nu robotter via Facebooks Messenger-app.

Kunstig intelligens og smarte robotter, der kan gøre det dobbelte arbejde for os på den halve tid, er kommet for at blive. Facebook var hurtige til at satse på det område ved at lade tredjepartsudviklere implementere robotter direkte i Messenger.

Læs også: Danske Lunar Way vil nytænke bankoplevelsen på din mobil

Den mulighed har danske Lunar Way nu kastet sig over, så du kan lave banking – tjekke saldo, løn eller tidligere overførsler – på en helt ny måde, som du med garanti aldrig har prøvet før. I stedet for at skulle navigere rundt i den dedikerede Lunar Way-app til enten Android eller iOS, kan du nu blot åbne Messenger og stille spørgsmålene, som du sidder inde med.

Spørg blot efter ‘hvad er min saldo?’, ’forbrug på Joe & The Juice” eller ”hvordan spærrer jeg mit kort?’, og straks får du svar fra Facebook-robotten, der gennem Lunar Ways understøttelse af platformen kan gennemsøge svarene i appens mange informationer.

“Vi vil gøre det let, ubesværet og nutidigt for vores brugere at håndtere deres penge. Vores brug af Facebooks chat-bot er endnu et skridt i den retning, og vi vil konstant opdatere vores banking-løsning med digitale features, som passer ind i en dagligdag, hvor mere og mere klares via mobilen,” siger stifter og CEO, Ken Villum Klausen.

Lunar Way

Sådan bruger du robotter med Lunar Way

Det nye tiltag er fortsat kun tilgængeligt for den del af Lunar Ways brugere, der er betatestere – noget som man kan søge om ved at henvende sig. Fremgangsmåden er her, at du inde i Messenger skal søge efter Lunar Way Bot, hvorefter du skal forbinde Lunar Way med din Facebook-konto, sådan at den kan finde svarene for dig.

Herefter er det blot at skrive løs til botten, som automatisk kommer med svarene til dig – såfremt den altså kan forstå det, du beder den om.