Brug Kahoot med Shareplay på iPhone og iPad

Det populære quiz- og læringsspil Kahoot kan nu spilles med SharePlay og FaceTime på iPhone og iPad. Se, hvordan det fungerer.

Brug Kahoot med Shareplay på iPhone og iPad

Kahoot understøtter nu SharePlay på iPhone- og iPad – dermed kan familie og venner spille sammen, mens de bruger FaceTime, selvom de sidder mange kilometer fra hinanden.

Sådan fungerer Kahoot med SharePlay på iPhone og iPad

For at bruge Kahoot via SharePlay på iPhone og iPad skal brugerne starte et FaceTime-opkald og derefter åbne Kahoot-appen. Når værten har valgt det spil, man vil spille, kan han/hun starte en SharePlay-session.

Dette vil gøre det muligt for alle deltagere i FaceTime-opkaldet automatisk at gå ind i spillet og spille problemfrit uden at åbne nogen yderligere app eller enhed.

Skoleelever kan også studere og lære sammen med deres venner og klassekammerater via FaceTime-opkald .

Se også: De bedste telefoner til børn

Værter kan nu deltage i spillet

For første gang nogensinde kan Kahoot-værter nu også deltage som spillere. Det er en eksklusiv funktion, der er tilgængelig, når man spiller på et FaceTime-opkald via SharePlay.

Det bliver også muligt for FaceTime-brugere at benytte tilpassede temaer til deres Kahoot-sessioner i SharePlay. Brugerne kan vælge mellem et sæt færdige temaer, herunder sæsonbestemte temaer og temaer for Halloween, jul og meget mere, som hver især ledsages af deres egen originale musik.

Brugerne kan også oprette deres egne temaer ved at tilføje deres logoer og brugerdefinerede designs.

For at benytte Kahoot med SharePlay skal man have en iPhone eller iPad, der kører iOS 15.1 eller iPadOS 15.1.

Se også: Nyheder om apps til læring på telefoner

Seneste nyt om temaet

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade sagen ligge. Allerede d. 15/9/2021 bragte vi nyt i sagen med artiklen Ny iPad Mini (2021) får stor opgradering og højere prisKlik her for at åbne artiklen.. De seneste nyhedsartikler om temaet “iPad” finder du her..