Bybilen GreenMobility lancerer spritny app

GreenMobilitys nuværende app udgår i dag og som erstatning lanceres en redesignet og mere driftsikker app. Sådan kommer du i gang med den.

Bybilen GreenMobility lancerer spritny app

ByBilen GreenMobility har i dag lanceret en helt ny app der, udover at give en bedre brugeroplevelse og er mere driftssikker, kræver mere end den typiske app-opdatering. Her får du et indtryk af den nye app samt information om, hvad der kræves for at komme i gang med den.

Udover at være mere driftssikker og bedre designet, så byder den nye app også på nye funktioner, mens nogle udgår. Nu kan man på zonekortet se hvilke zoner, der er særskilte regler for – fx bonus-parkeringszone eller tillægs-zoner for afslutning af tur. Man får også mulighed for selv at tilvælge hvor mange minutter, man ønsker at reservere en Bybil. Reservationstiden er ændret fra 30 til 20 minutter, og efter de 20 minutter koster reservationen 1 krone per minut. 

Med den nye app forsvinder Speak i Bybilerne – en nyhed mange nok vil sætte pris på. Med lanceringen af en ny app kan der let opstå udfordringer, hvorfor GreenMobility sidder klar til at hjælpe. Man kan ikke længere ringe fra ByBilens knap i loftet, men skal i stedet benytte app på mobilen. Øverst til højre i appen ses et lille telefonrør-ikon, hvor man kan komme i kontakt med kundeservice.

Greenmobility
Den nye GreenMobility app er mere driftssikker og har et mere intuitivt design. Foto: Mobilsiden.dk

Sådan kommer du i gang med den nye GreenMobility app

Sammen med introduktionen af GreenMobilitys nye app dør den gamle nemlig. Det betyder, at man ikke bare kan opdatere den gamle app og så kører det. I stedet skal man hente den nye app, som meget simpelt hedder “GreenMobility – ny app”. Den nye app hentes til iOS og Android her:

Af sikkerhedsmæssige årsager har GreenMobility ikke kunnet overføre brugernes nuværende passwords, hvorfor disse er blevet nulstillet. Et nyt password kan oprettes her, og man kan herefter logge ind i appen og nyde det nye design.

Læs også vores test af ByBilen GreenMobility