Dansker har solgt app-virksomhed for millionbeløb

Danskeren Janus Rægaard Nielsen har solgt hans virksomhed MyMobileSecurity for et tocifret millionbeløb, nyt projekt undervejs.

Dansker har solgt app-virksomhed for millionbeløb

Den danske iværksætter, Janus Rægaard Nielsen, har solgt virksomheden MyMobileSecurity, som han har grundlagde sammen med to svenske partnere tilbage i 2009.

Virksomheden solgte sikkerhedsapplikationer til smartphones.

 – ”Vi har på få år formået at etablere MYMobileSecurity blandt de største og vigtigste spillere på det hastigt voksende marked for smartphonesikkerhed. Vi har omkring 6.000.000 brugere og mere end 100.000 betalende abonnenter på vores første app MYAndroidProtection. Vi har opnået aftaler med operatører over alt i verden og vi er generelt meget stolte at det, vi for 3-4 år siden startede fra bunden og uden de store investeringer. Vi har formået at gøre MMS til et profitabelt og stødt voksende firma på en scene præget af hård konkurrence og de store multinationale milliardvirksomheder, siger grundlægger og hovedaktionær Janus Rægaard Nielsen.

De sidste år har der været et stort marked for smartphone- og tabletsikker, hvilket også de store traditionelle sikkerhedsfirmaer har luret. MyMobileSecurity havde dog den fordel, at de var først og derfor havde etableret sig på markedet.

MyMobileSecurity er solgt for et tocifret millionbeløb. Køberen er MGS, som er kapitalstærk.

Janus Rægaard Nielsen har andre projekter i støbeskeen blandt andet i samarbejde med Casper Blom, samt et storstilet charity projekt, der hedder CharityAntivirus, som han inden længe vil løfte sløret for.

Fortsættelse:

Siden redaktionen kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 1/10/2013 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med artiklen; Sony Xperia Z1 – Sonys bedste telefon i år (mobiltest)Klik her og læs historien.. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..