De bedste apps og tjenester til podcast-lytning

En god podcast starter med en app til formålet. Der findes mange af dem, men nogle er bedre end andre. Her er de bedste apps til podcast-lytning.

De bedste apps og tjenester til podcast-lytning

Overvejer du at prøve podcast eller er du allerede blevet bidt af dem? Så kan din få den bedste oplevelse med de rigtige apps, som med smarte funktioner gør lytning til podcast bedre og mere simpel. Her er de bedste apps til podcast-lytning.

Podcasts er blevet kæmpe stort. Fra at man tidligere skulle hente en speciel app til at høre podcasts på engelsk, så finder man det i dag utroligt mange steder, og der er mange gode danske. Til formålet findes der et enormt antal apps, som kan bruges til at lytte til podcast. Men som med så mange andre ting, så er nogle podcast-apps bedre end andre. Vil du have den bedste oplevelse med podcast, så kan vi varmt anbefale disse podcast-apps herunder.

Se også: Test af headsets og hovedtelefoner

De bedste apps til podcast-lytning

  • Google Podcasts: En simpel og meget brugervenlig podcast-app, hvor man finder et enormt udvalg. Appen er gratis og kan hentes til både Android og iPhone. Tjenesten kan også tilgås via en computer.
  • Pocket casts: Pockets Casts er min personlige favorit. Her er det let at holde styr på nye afsnit, søge efter nye podcasts og synkronisere mellem forskellige enheder. Kan hentes til Android og iPhone.
  • Podimo: Podimo er en dansk tjeneste og app, hvor man finder alle de gængse podcasts. Derudover har de også et stort udvalg af egenproducerede podcasts. Podimo koster 59 kroner per måned og kan hentes til Android og iPhone. De tilbyder gratis prøveperiode.
  • DR Lyd: De fleste bruger nok DRs app “DR Lyd” til at streame radio, men der er også masser af gode podcasts at finde – faktisk nogle af de mest populære i Danmark. Fås til iPhone og Android.
  • Spotify: Spotify er en musikstreaming, men nu også er sted man finder podcasts. Har du allerede Spotify, så er det oplagt at bruge denne – og appen fungerer utroligt godt. Er til både iPhone og Android.
  • Apple Podcasts: Og så er der selvfølgelig Apple Podcast, som er blevet meget bedre og i dag giver en god oplevelse. Eneste ulempe er at den kun findes til Apples produkter.

Har du et bud på gode apps til podcast?

Er der en speciel app du bruger, som er helt fantastisk, så hjælp gerne andre med at finde frem til den. Skriv en kommentar herunder. Det kan også være du vil dele en god podcast – slå dig endelig løs. Ovenstående er vores favoritter og de apps vi mener er de bedste til podcast-lytning.

Se også: Mobilabonnementer med masser af mobildata

Sagen fortsætter

Siden artiklen udkom er der kommet mere til sagen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe historien. 21/6/2021 blev sagen bragt videre med en vinkel omkring Google arbejder på Apple-lignende “Find min telefon”-netværk – Den næste artikel om emnet finder du her. Få også seneste nyt om temaet her.