Disse 10 apps vil danskerne mindst undvære

Hvilke apps holder danskerne mest af? Det er hverken Facebook, Messenger eller Snapchat, men såmænd en dansk app, der er den mest uundværlige.

Disse 10 apps vil danskerne mindst undvære

Danskernes mobilbrug er blevet undersøgt af Kantar Gallup, som netop har offentliggjort undersøgelsen Mobile Life 2017 lavet for Danske Medier og Kreativitet & Kommunikation. Undersøgelsen viser blandt andet, at halvdelen af danskerne bruger en iPhone.

Læs også: Top 10 Android- og iOS-apps i Danmark (maj 2017)

Den viser også, hvilke apps danskerne holder mest af. I statistikker om apps plejer store, internationale apps såsom Facebook, Snapchat og Messenger altid at være fast inventar. Det er i de også i denne undersøgelse, hvor danskere er blevet spurgt om, hvilke apps de mindst vil undvære. Det er dog ingen af disse tre, der indtager førstepladsen som danskernes mest uundværlige app.

Flest danskere vil ikke være MobilePay foruden

Det er derimod en dansk app – nemlig MobilePay, som flest danskerne nødigst vil undvære. 39 % svarer, at de ikke vil undvære Danske Banks betalingsapp, og herefter er Facebook at finde på en andenplads. 29 pct. af danskerne vil nemlig ikke undvære det sociale medie, mens det er 20 pct. for søster-appen Messenger.

Dernæst er Google at finde med to apps, henholdsvis Gmail, som 17 % mindst vil undvære, og Google Maps, som ifølge 16 pct. af de adspurgte er den mest uundværlige app.

Læs også: iPhones når rekordhøj markedsandel i Danmark

De næste pladser går til en række danske apps igen. 13 pct. vil nødigst undvære e-boks, mens 9 pct. svarer Rejseplanen og Danske Bank. 8 pct. vil mindst undvære Spotify og til sidst kommer Snapchat, som 7 pct. mindst vil undvære.

Kan du genkende det billede, som undersøgelsen viser over danskernes 10 mest uundværlige apps? Skriv meget gerne i en kommentar nedenfor, hvilke apps på din smartphone du nødigst vil undvære.