EasyPark og Apple Watch taler nu sammen

Alt hvad der kan gøre parkeringen lettere, tager vi vel imod. EasyPark understøtter nu både Apple Pay og Apple Watch.

EasyPark og Apple Watch taler nu sammen

Det er sjældent man gider bruge tid på, at købe parkering. Det skal gerne gå hurtigt og være en smertefri procedure. Easypark er blandt de førende apps på markedet, når parkeringen skal købes. Tilbage i oktober sidste år fik EasyPark implementeret betaling via Apple Pay, men udvider nu også med Apple Watch. De håber det kan gøre det endnu nemmere og mindre stressende at parkere, samt spare tid for forbrugerne.

Kan bruges i mere end 700 byer

EasyPark kan anvendes sammen med Apple Watch i ikke mindre end 700 byer. Udover Danmark er det Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Østrig, Italien, Frankrig, Spanien, Holland, Belgien og Australien. 

Herhjemme kan EasyPark bruges i alle byer, hvor man skal betaling for parkeringen.

Bernd Reul, der er landechef for EasyPark Danmark, udtaler:

”Hos EasyPark arbejder vi hele tiden på at gøre vores tjeneste bedre og udvikler nye løsninger ud fra brugernes behov og ønsker. Dét, at man nu kan klare sin parkering direkte via uret, er endnu et spændende skridt for os og for vores kunder. Parkering skal være så enkelt som muligt, og derfor tilbyder vi løbende bilisterne de nyeste, smarteste og mest brugervenlige måder at klare parkeringen på i den travle hverdag,”

Anvender man Apple Pay til betalingen med EasyPark, slipper man desuden for til tilknytte et betalingskort, da det allerede er tilknyttet til Apple Pay. Det betyder sikkerheden er i top, da kortnummeret hverken gemmes på ens enhed eller på Apples servere. 

Mere nyt om emnet

Næste interessante artikel i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. Allerede d. 9/4/2018 bragte vi nyt i sagen med artiklen; Apple lancerer iPhone 8 og 8 Plus (PRODUCT)RED – Den videre historie kan du læse her. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om Apple..