Er Netflix Games et abonnement værd?

Med Netflix Games har streaminggiganten efterhånden fundet den røde tråd med nye fede spil, der kan retfærdiggøre prisstigninger.

Er Netflix Games et abonnement værd?

Sponseret indhold: Netflix, streaminggiganten, der revolutionerede den måde, vi bruger tv og film på, har været på en rutsjebanetur de seneste år. Mens platformen fortsætter med at producere fantastiske shows og holde sine flagskibsserier kørende, har den også oplevet et fald i antallet af abonnenter.

De dage, hvor det virkede, som om alle havde en Netflix-konto, er langsomt ved at forsvinde, og flere og flere mennesker udforsker alternative streamingtjenester eller opsiger deres abonnementer på grund af stigende priser.

Som svar på den voksende konkurrence har Netflix været nødt til at gentænke sin tilgang til at betjene sit publikum, som engang var den uovertrufne leder i branchen. En af strategierne har været introduktionen af Netflix Games på deres platform, men spørgsmålet er stadig: Er Netflix Gaming et abonnement værd?

Den stille ankomst af Netflix Games

Netflix Games debuterede stille og roligt i slutningen af 2021, og i nogen tid forblev det relativt lavmælt med hensyn til deres mobile spiltilbud.

Oprindeligt omfattede spillene en rytmetitel baseret på det populære spil League of Legends, som Netflix havde tilpasset til en hitserie, og en digital version af Exploding Kittens, et bordkortspil med en dedikeret fanbase.

Disse tidlige spil formåede dog ikke at skabe den store begejstring blandt både Netflix-abonnenter og gamere. De var langt fra at fange gaming-fællesskabets opmærksomhed.

Hvis Netflix er i stand til at få et par arkadespil som Rocket League, vil tingene blive meget mere lovende for platformen. Faktisk oplever Rocket League i øjeblikket en genopblomstring med nye fans, der hopper ind i bilfodboldverdenen.

Hvis du har mod på det, kan du også spille Rocket League gratis og få Rocket League-kreditter til en billig pris fra Eldorado.gg.

Et skift med indie-spil

Vendepunktet kom, da Netflix tilføjede det prisvindende indiespil Oxenfree til sit katalog for flere måneder siden. Dette træk overraskede mange gamere, som ikke havde betragtet Netflix som en levedygtig spilplatform. At tilbyde en elsket indieperle som Oxenfree, der har en særlig plads i fans’ og kritikeres hjerter, fik endelig spilfællesskabet til at lægge mærke til Netflix Games.

Eksisterende fans af Oxenfree fandt det nemt at dele spillet med andre, og gamere, der ikke havde oplevet det før, kunne nu få adgang til det via deres Netflix-konti på mobile enheder uden ekstra omkostninger.

Udvalget af indie-spil

Siden udgivelsen af Oxenfree har Netflix fortsat med at udvide sit bibliotek af indiespil på platformen, og udvalget er imponerende.

Spillere, der har fulgt med i nyhederne om indiespil de seneste år, vil genkende titler som Immortality, et fængslende interaktivt filmspil; Spiritfarer, en managementsimulation med et rørende twist; og Kentucky Route Zero, et populært peg-og-klik-eventyrspil.

Disse tre titler er blevet rost til skyerne af kritikerne, har været på forskellige best-of-lister og er blevet beundret af gamere. Selvom de måske ikke har AAA-spillenes mainstream-rækkevidde, er de blandt de mest kendte indiespil i nyere tid, og det er der en god grund til.

Se også: Mobilabonnementer med Netflix

Værditilvækst midt i stigende omkostninger

Netflix har stået over for udfordringer med stigende abonnementsomkostninger og indførelsen af reklamefinansierede niveauer, som har fået blandede reaktioner fra abonnenterne. At inkorporere disse indie-spil i Netflix’ katalog er et smart træk for platformen. Selvom disse titler ikke er kendte navne, giver de Netflix’ abonnementsgebyr en betydelig værdi.

De fungerer som et incitament til både at fastholde eksisterende abonnenter og tiltrække nye. Ved at tilbyde disse indie-perler har Netflix Games også fanget gaming-fællesskabets opmærksomhed og holdt fokus på tjenesten.

Hvis Netflix beslutter sig for at tilføje en populær titel som Rocket League til sin liste, vil det være en solid måde at give spillerne nem adgang til spillet. Endnu bedre er det, at Eldorado.gg-markedspladsen vil hjælpe spillere, der ønsker at få nemme og budgetvenlige måder at tilføje Rocket League-kreditter til deres konti.

Narrativt fokus i indie-spil

Det er interessant, at de indiespil, som Netflix Games tilbyder i øjeblikket, har et fælles fokus på fortælling. Nogle gamere prioriterer historien over gameplay-oplevelsen, og disse titler imødekommer den præference. Netflix Games’ indieperler varierer i spillestil, men de har alle dybdegående fortællinger, som er blevet diskuteret og rost meget.

For en streamingtjeneste, der er kendt for sin enestående historiefortælling i film og serier som “Stranger Things”, er denne narrative tilgang i tråd med Netflix’ kernemission. Det supplerer ikke kun Netflix’ engagement i at levere gode historier, men gør også disse spil tiltalende for casual gamere og ikke-gamere.

Tiltrækning af gamere til Netflix

Med en voksende liste af adaptioner af videospil i høj kvalitet og serier, der er knyttet til spilkulturen, ønsker Netflix tydeligvis at udvide sin appel til gamere. At tilbyde disse indie-titler er en effektiv strategi til at lokke folk tilbage til platformen.

Disse tidlige tilbud fra Netflix Games er meget lovende, og de viser platformens vilje til at udforske nye veje inden for underholdning.

Er Netflix Gaming det værd?

Så er Netflix Gaming et abonnement værd? Svaret afhænger af dine spilpræferencer, og hvad du lægger vægt på i en streamingtjeneste.

Hvis du er fan af indie-spil med overbevisende fortællinger og sætter pris på ideen om at få adgang til et mangfoldigt bibliotek af titler uden ekstra omkostninger, så kan Netflix Games være en værdifuld tilføjelse til dit Netflix-abonnement.