Facebook indrømmer: Messenger er blevet rodet

”I kan forvente at se massive strømlining og forenkling af interfacen i det kommende år” lyder det fra Facebook-chef.

Facebook indrømmer: Messenger er blevet rodet

Facebooks vicepræsident for beskedtjenester, David Marcus, lægger ikke skjul på, at Facebook Messenger lider af problemer i sin nyeste blog-post. ”Facebook Messenger er blevet for rodet” lyder beskeden fra Facebook direktøren. Det skriver the Verge.com.

App’en er overfyldt med features, mener direktøren, og det skyldes en hidtil ensidig satsning på et væld af nye, unikke features til app’en.

Se også:  Slå Facebooks automatiske videoafspilning fra [TIP]

” Vi har brugt de sidste to år på at implementere features som gør Messenger unik […] Flere af disse har fundet et marked; andre har ikke.” forklarer David Marcus og slår en ny tone an for fremtiden. ”I vores iver efter at integrere nye features, er app’en blevet er blevet roddet. I kan forvente at se massive strømlining og forenkling af interfacen i det kommende år”

Siden 2014 har Facebook udviklet Messenger til at være meget mere end en beskedtjeneste. Igennem de seneste år har selskabet implementeret funktioner til mobilbetaling, bots til chat, service og support, en gaming-platform, tidsbegrænset videodeling samt reklamer til besked-feedet.

Læs også:  Nu kommer der reklamer i Messenger-app’en

Hører du til dem, der synes at Facebooks Messenger er for rodet eller overlæsset med funktioner, tilbyder Facebook et alternativ. Messenger har en søster-app, Messenger Lite, som er enklere og hurtigere i brug til nøglefunktionaliteten fra Messenger.

Facebook Messenger tæller i dag over 1,3 mia. brugere på verdensplan.

Se også:  Facebook lancerer lynhurtig Messenger Lite app