Facebook Messenger får i dag 1.500 nye emojis

Facebook opdaterer Messenger med 1.500 helt nye emojis med mulighed for at vælge hudfarver, så du får en bedre oplevelse på tværs af iOS, Android og web.

Facebook Messenger får i dag 1.500 nye emojis

Noget som Facebook ofte har måtte høre for, er det noget mangelfulde sæt af emojis, der følger med Messenger-appen, bl.a. fordi mange af de små, gule emojis udtrykker væsentligt andre følelser end det, der er tilfældet med andre emojis fra Google, Twitter, Apple, Samsung osv.

Læs også: Forskellige emoji-designs resulterer i fejlkommunikation

Derfor får Messenger-tjenesten nu den helt store emoji-opgradering. Faktisk har Facebook opdateret og tilføjet hele 1.500 emojis, så du ikke længere ser mystiske firkanter, hvis en bekendt sender dig emojis, som vedkommendes smartphone understøtter, men som din endnu ikke har.

Facebook Messenger emojis
Foto: Facebook.com

Messenger-brugere kan nu på tværs af mobilplatformene Android og iOS samt på computeren gøre brug af de samme 1.500 emojis, som samtidig har fået et ordentligt designløft.

Læs også: Nu kan du snart “like” på Facebook med emojis

Nu minder de væsentligt mere om god blanding af Google og Apples emojis, lige som du også har mulighed for at holde fingeren nede på en emoji for at vælge mellem fem forskellige hudfarver som supplement til den neutrale gule farve.

Facebook Messenger emojis
Foto: Facebook.com

De nye emojis kan findes i venstre side lige over tekstfeltet. Det lille ikon, der hedder ”Aa”, bliver automatisk ændret til en emoji-genvej så snart du er i tekstfeltet og i gang med at skrive en besked.

Allerede fra i dag kan du tage de nye emojis i brug, som formentlig kræver en lille opdatering af iOS- og Android-appen.