Instagram: 600 millioner brugere på rekordtid

Instagram har nu mere end 600 millioner aktive månedlige brugere, og de sidste 100 millioner er kommet på bare seks måneder.

Instagram: 600 millioner brugere på rekordtid

Det går godt for Instagram – rigtig godt. Den enorme sociale platform vokser og vokser og nu har de rundet 600 millioner brugere.

Der er tale om 600 millioner aktive brugere pr. måned, hvilket er mere end en fordobling af deres brugertal for bare to år siden.

Især i den seneste tid er brugerstrømmen gået stærkt, og bare på det sidste halve år er der kommet 100 millioner nye brugere til.

Se denne: Instagram understøtter nu flere konti i iOS og Android

Instagram startede tilbage i 2010, fik selskab af Facebook et par år efter og siden er der altså løbet meget vand gennem åen. Instagram er på kort tid blevet en af de allerstørste og mest populære sociale medier, og de bliver kun ved med at tilføje nye interessante funktioner.

På det seneste har de tilføjet features som Instagram Stories, live video og automatisk oversættelse af billedbeskrivelser, og der vil uden tvivl kun komme endnu flere muligheder til app’en i fremtiden frem mod næste milepæl – en milliard brugere.

Se også:  Instagram Stories: Gemmer dine billeder i 24 timer