Instagram lancerer 30-sekunders reklamer i nyhedsfeedet

Dit Instagram nyhedsfeed er på vej til at blive en smule mere invaderet af diverse reklamer, blandt andet længere videoklip.

Instagram lancerer 30-sekunders reklamer i nyhedsfeedet

Hvis du bruger Instagram, skal du nok forberede dig på at dit nyhedsfeed bliver en smule mere invaderet af reklamer fra store som små selskaber.

Reklamer er ikke et nyt tiltag i Instagram, for godt og vel to år siden begyndte reklamer at finde vej ind i nyhedsfeedet, og efter Facebook købte Instagram, har de da også påpeget at der skulle tjenes lidt flere penge på Instagram.

Læs også: Facebook køber Instagram

Indtil nu har videoreklamer været begrænset til 15 sekunder, og der har været rimelig hånd i hanke med hvem der har købt reklameplads. Nu fordobles reklametiden til 30 sekunder så firmaer rigtigt kan komme ud med sin historie, og reklameplads kan købes gennem en tredjeparts forhandler.

Yderligere er der en ny reklametype kaldet Marquee som efter sigende er en premium enhed som skulle være reklamer med utrolig høj synlighed i en kortere periode, efter sigende perfekt til filmpremierer eller produktlanceringer.

Alle de nye tiltag lanceres globalt den 30 september.

Kilde: VentureBeat