iPhone Xs Max bliver måske navnet på næste Apple flagskib

Apple gør Android producenter efter og navngiver måske næste flagskib, med den store 6,5 tommer skærm, iPhone Xs Max.

iPhone Xs Max bliver måske navnet på næste Apple flagskib

Vi er under en uge fra Apple næste event, hvor alle de nye iPhone vil blive præsenteret. Et event som vi her på Mobilsiden.dk altid ser frem til, og som vi selvfølgelig dækker bedst muligt. Selve eventet starter onsdag klokken 19 dansk tid. Når man nærmer sig et event, så dukker der altid nye informationer op, og nu ser vi Apple bringe et nyt efternavn i spil. Et efternavn som tidligere er blevet brugt af Android producenter, bl.a. ASUS. 

Apple iPhone Xs Max bliver åbenbart navnet på det kommende flagskib. Den kommer med en stor 6,5 tommer OLED skærm og i en ny guld farve, alle farver med en ramme i rustfrit stål, ligesom nuværende iPhone X.

Læs også: iPhone XS lækket før kommende Apple event

apple iphone event 2018
Invitation til Apple næste iPhone event den 12. oktober 2018. Foto: Apple

Udover det nye navn og et nyt chipsæt, A12, så bliver der også skruet op for både RAM og antallet af simkort. Mængden af RAM skulle blive opgraderet til 4 GB og der skulle komme dual SIM på udvalgte markeder, hvor det bliver spændende at se om Danmark er et af dem. 

Læs også: Nyt Apple Watch Series 4 lækket

Historiens videre forløb

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. Allerede d. 30/8/2018 fulgte vi historien op med en vinkel på iPhone XS lækket før kommende Apple event – Den kan læses her. Seneste nyt om emnet finder du her.