Kahoot er mere cool blandt unge end Apple og TikTok

Lærings- og underholdnings-appen Kahoot er blandt de absolut mest cool brands blandt unge mennesker - det forstår tech-ekspert godt.

Kahoot er mere cool blandt unge end Apple og TikTok

Hvis man går og tror, at de unge kun går op i sociale medier, Apple, streaming og mærketøj, så er man forkert på den. Læring er også cool.

Ifølge YPulses brandsporing – en brandværdi-tracker fra den amerikanske platform YPulse, som leverer indsigt og oplysninger om unge – så overgår kun Nike og Netflix’ brandværdi Kahoot blandt de 13-39 årige.

Kahoot kan beskrives som en læringsplatform, selvom den dog også kan bruges til underholdning, for eksempel quizzer.

Se også: De bedste telefoner til SoMe

Kahoot er mere cool end mange giga-brands 

YPulses måler de 13-39-åriges holdning til over 800 varemærker i Vesteuropa på forskellige parametre – herunder hvilke brands de synes er cool. På tredjepladsen – foran Apple, Coca Cola, TikTok og Instagram – finder vi Kahoot.

De cooleste varemærker ifølge unge europæere i alderen 13-39 år:

  1. Nike
  2. Netflix
  3. Kahoot!
  4. Apple
  5. TikTok
  6. Instagram
  7. Coca-Cola
  8. PayPal
  9. YouTube
  10. Footlocker

Se også: Hvilke tech-selskaber er de største?

Kendskabet spredes med mund-til-mund-metoden

Ifølge YPulse skaber man til tilhørsforhold blandt unge forbrugere i Vesteuropa, hvis det, man som virksomhed tilbyder er unikt og skiller sig ud fra konkurrenterne”.

“Den unikke genkendelsesfaktor og styrken bag Kahoot!’s brand er udelukkende et resultat af det engagement, som Kahoot!-oplevelsen giver, og som spredes via mund-til-mund-metoden og viralt”, siger Eilert Hanoa, der er adm. direktør i Kahoot.

Tech-ekspert Danaiel Søgaard Hald forstår godt, at Kahoot ligger så højt på coolness-barometeret blandt den yngre del af befolkningen.

”Kahoot er en tjeneste, der er designet til unge mennesker. Det samme kan man ikke sige om Apple, Instagram og Coca-Cola, der bruges af alle aldersgrupper. Og når både far, mor og selv bedsteforældre har et væld af Apple-produkter, så er det bare ikke særligt sejt længere”.

 

 

 

Opdatering:

Historien døde ikke med denne fortælling. Steen Jørgensen gik videre med historien. 1/12/2022 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med en ny vinkel på Ny Kahoot! app til macOS skal gøre eksamener sjovereKlik her for den påfølgende artikel.. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..