Kommende Apple Watch: Større batteri og indbygget GPS

Alt tyder på, at vi snart vil blive præsenteret for Apples nye Apple Watches og en højt profileret analytiker har nu nyt om de kommende funktioner.

Kommende Apple Watch: Større batteri og indbygget GPS

Vi er efterhånden ved at kigge frem mod september måned, hvor vi, efter alt at dømme, kommer til at møde de kommende iPhones, som vi den seneste tid har fået en masse og rygter og spekulationer om.

I denne omgang byder rygtebørsen dog på noget lidt andet, der dog også forventes at lande samtidigt med de nye telefoner. Det drejer sig om næste generation af Apples første Wearable-produkt, Apple Watch, som er forventet her i den sidste halvdel af året. Det beretter en velkendt analytiker fra KGI Securities, Ming-Chi Kuo, ifølge Appleinsider.

Kuo mener at vide, at Apple vil præsentere to nye udgaver af deres ur, hvor den ene vil være en mindre opgradering og den anden en helt ny version, nemlig Apple Watch 2.

Se også: Rapport: Apple Watch 2.0 kommer til efteråret

Den første udgave vil som nævnt mere være en inkrementel forbedring af det i forvejen eksisterende Apple Watch, og vil både i udseende og features ligne sin forgænger. Ja umiddelbart mener analytikeren kun at vi får en forbedret processor at se, samt muligheden for et mere vandtæt ur.

Den anden udgave vil blive en egentlig anden generation, og med Apple Watch 2 forventes der et større batteri, en ny og forbedret processoer samt indbygget GPS-radio og barometer til bedre lokationstracking.

Designmæssigt vil der dog ikke ske det store, og selve udformningen vil formentlig også være den samme, idet batteriet er gjort større.

Apple har skubbet iPhone og Apple Watch-salgene sammen, så alt vil give mening, hvis vi også i år får de to produkter lanceret samtidigt.

Læs også: Undersøgelse: Folk er er vilde med deres Apple Watch

De kommende iPhone 7-modeller er spået til at lande i de første butikker den 16. september, med muligheden for forudbestillinger ugen inden, og vi bør derfor forvente at møde den forbedrede Apple Watch 1-udgave samt udgave 2.0 omkring denne tid.