Medie: Apple arbejder på high-end hovedtelefoner

Apples trådløse øretelefoner, AirPods, har været en kæmpe succes. Nu vil Apple følge op på succesen med et nyt sæt high-end-hovedtelefoner, lyder det.

Medie: Apple arbejder på high-end hovedtelefoner

De trådløse øretelefoner, AirPods, som Apple sidste år lancerede, blev lynhurtigt et hit. Modtagelsen ser ud til at have været så god, at Apple nu vil følge op med endnu et lydprodukt: hovedtelefoner som skal konkurrere med Bose og endda Apples eget firma Beats. Det skriver finansmediet Bloomberg.

Apples nye produkt skal konkurrere i high-end-segmentet og står til at få en pris nogenlunde i leje som AirPods. Apple tager selv 1.379 kroner for dem i Danmark. Det er ikke kun prisen, der vil minde om AirPods. De kommende hovedtelefoner, som altså sidder enten på eller rundt om ørerne, vil også få trådløse egenskaber ligesom AirPods, og de vil kunne parres med iPhones på samme måde takket være en indbygget Apple W1-chip.

Læs også: Apple HomePod efterlader hvide mærker på træoverflader

Ifølge Bloomberg sigter Apple efter at få de kommende hovedtelefoner klar sidst på året, men lige nu er Apple stødt på udfordringer i udviklingen af produktet, lyder det.

Udfordringerne skulle være nogle af de samme, som fik Apple til at forsinke lanceringen af HomePod. Apple var nødt til at designe den forfra flere gange, og det kan også blive tilfældet med hovedtelefonen, oplyser mediet. En lancering næste år er derfor heller ikke udelukket. Apple kan sågar skrotte hele projektet – der er endnu ingen garanti for, at produktet bliver en realitet, oplyser en anonym kilde.

Apple har styrket sin indsats på lydområdet, efter firmaet tilbage i 2014 foretog sit hidtil største opkøb af et andet firma. Det var firmaet Beats, der blev opkøbt for hele 3 milliarder dollars. Opkøbet ser ud til at have båret frugt, for både AirPods og HomePod har fået roser med på vejen af både anmeldere og forbrugere – bortset lige fra de hvide mærker, som HomePod efterlader på nogle træoverflader.

Hvis Apple følger samme opskrift med de kommende hovedtelefoner, kan vi formentlig forvente endnu et hit fra Apple.