Microsoft klar med ny Office-app til Android og iOS

Microsoft nye Office-app til Android og iOS samler Word, Excel og PowerPoint til et enkelt download.

Microsoft klar med ny Office-app til Android og iOS

Det er svært at komme helt udenom Microsofts Office-programmer, også på mobilen. I et forsøg på at gøre det hele mere simpelt og brugervenligt har Microsoft samlet de tre mest bruge apps i en samlet pakke.

Den nye app, der bare hedder Office, kommer til både Android og iOS og indeholder Word, Excel og PowerPoint. Tidligere skulle man hente dem alle tre separat, men det er altså slut nu. 

Udover at den nye Office-app samler de tre mest populære programmer fra pakken i et enkelt download, så giver den også et overblik over seneste åbnede filer samt mulighed for at oprette nye. De tre apps er uændrede, men den nye centrale app fremhæver en række smarte funktioner, der tidligere var gemt alt for godt væk, blandt andet scanning af billeder, tekst og tabeller, overførsel af filer mellem mobil enhed og computer og læsning af QR-koder. 

Sammen med den nye app lancerer Microsoft et nyt logo til appen i et nyt “Fluent Design”. Den nye app er lanceres i dag i en public preview udgave, som både Android– og iOS-brugere kan prøve af.

Herunder præsenterer Microsoft den nye app i en kort video.