Nu kan du flyve over Aarhus med Apple Maps

En opdatering til Apple Maps tilføjer muligheden for at flyve over endnu en dansk by. Nu er turen kommet til Aarhus, som nu ses i detaljeret 3D-visning.

Nu kan du flyve over Aarhus med Apple Maps

Lige som Google har det i Google Earth har Apple også muligheden for at vise visse byer i en detaljeret 3D-visning i sin egen Apple Maps-korttjeneste.

Her lagde Apple ud med at understøtte hovedstaden, København, samt Odense og Roskilde. Nu kan du som århusianer nyde godt af samme interessante 3D-visning, for en opdatering til korttjenesten bringer 20 nye understøttede byer med sig i den såkaldte ”Flyover”-funktion.

Læs også: Google Maps advarer dig, hvis din destination har lukket

Listen omfatter byer i Danmark med Aarhus som den nye samt Italien, Ungarn, Spanien, Frankrig, Mexico, Sverige, Østrig, Puerto Rico, USA, Holland og Japan.

Muligheden for at flyve over større byer med Apple Maps har været genstand for en del kritik under korttjenestens spæde begyndelse, hvor bygninger og områder blev klippet og klistret sammen på yderst komiske måder. Apple lovede dog at forbedre korttjenesten, hvilket bestemt også har været tilfældet.

Læs også: Apple vil have folkets hjælp til Maps

Apple Maps er tilgængeligt på iPhone 4s og nyere, iPad 2 og nyere samt iPad mini. Rygter har dog floreret om, at Apple pønser på en webbaseret udgave, så du kan have korttjenesten på enhver enhed.

Det sidste nye i fortællingen

Historien tog relativt hurtigt en ny drejning. mobilsiden kunne ikke lade være. 10/8/2015 publicerede redaktionen sagen; Apple præsenterer iPhone 6s og iPad Pro om en månedKlik her for den efterfølgende artikel.. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..