Nu ryger jack-stikket hos Apple – dumt eller genialt? [AFSTEMNING]

Apple skaber kontrovers ved at skrotte jack-stikket i den nye iPhone 7 - er de fremsynede eller torskedumme?

Nu ryger jack-stikket hos Apple – dumt eller genialt? [AFSTEMNING]

Apple har længe været indædt modstander af kabler og andre løse ledninger – lige fra den nærmest portløse retina Macbook til den nyeste stribe af iPhone er kablet næsten banlyst.

Til Apples forsvar, har selskabet tidligere været først til at lægge outdatede teknologier i graven. Mange brokkede sig, da Apple i sin tid gav floppy-drevet og DVD-læseren nakkeskuddet i deres laptops – men i dag er de teknologier så passé, at Apple nu fremstår som fremsynede i den dengang kontroversielle beslutning.

Læs alt om iPhone 7 her: Apple iPhone 7 er ude

Men nu er turen så kommet til at skrinlægge jack-stikket. Nu skal musikken i stedet overføres trådløst til bilen, headsettet eller hjemmets anlæg – eller til de nyligt lancerede Airpods fra det sydcaliforniske selskab.

Alternativt skal du investere i et lightning-headsets eller bruge den nye lightning til jack-adapter.

Se også:  3,5 mm jack i smartphones: Hvilken placering er bedst? [AFSTEMNING]

Hvad synes du? Er Apple fremsynede, når de sender jack-stikket på pension – eller er det en beslutning de vil fortryde?

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Mere til sagen

Efterfølgende nyt og de absolut seneste nyheder om temaet. mobilsiden kørte videre med bolden. 7/9/2016 havde vi dette at sige med en vinkel på Apple Airpods: Her er Apples sats på trådløs lyd – Den videre historie om temaet finder du her. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om Apple..