Ny MobilePay-feature: betal dit abonnement med app’en

MobilePay-appen gør det nu lettere at oprette og monitorere faste betalinger

Ny MobilePay-feature: betal dit abonnement med app’en

Fra i dag af, bliver det enklere at oprette og følge månedlige betalinger eller abonnementsordninger med MobilePay.

Nu kan du nemlig benytte din MobilePay-konto til at ordne betalingsaftaler og derved slippe for at skulle have nem-ID eller betalingskort op ad lommen. Betalinger igangsættes med et svirp inde i app’en og betalingerne vil fremover foregå automatisk.

Derefter kan du både monitere og administrere betalingerne via app’en.

”Løsningen opfylder et stort ønske fra mange privatbrugere og virksomheder om at etablere brugervenlige og transparente abonnementsaftaler. Vejen til kunderne bliver kortere, og betalinger og kommunikation mellem virksomhed og kunder kan foregå i realtid. Det vil styrke kundeoplevelsen markant,” forudser Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay.

Se også:  Nets gør klar til Dankort på mobilen: Lancerer digitale wallets

Fuld kontrol

Med løsningen får du både overblik og kontrol over dine abonnementsopkrævninger. I app’en kan du vælge mellem foretrukne betalingskort og afvise betalinger, før de gennemføres.

Tjenesten er allerede nu blevet testet i en periode hos to pilotvirksomheder, JP/Politikens Hus og hos teleselskabet 3. Hos sidstnævnte sættes der pris på især enkelheden for slutbrugeren.

”Den nye MobilePay-løsning kommer til at tage vores palette af betalingsmuligheder til nye højder. Rigtig mange af vores kunder er digitale first movers og sætter pris på, at vi ofte kan tilbyde det sidste nye. Det passer os derfor rigtigt godt at være blandt de allerførste til at tilbyde den nemmeste betalingsløsning på markedet i app’en, som mange har på favoritlisten i forvejen,” siger direktør for privatmarkedet hos 3, David Elsass.

læs også:  Slut med Swipp: 70 banker skifter til MobilePay

Gratis for slutbrugeren

Som slutbruger, vil den nye funktion være gratis at benytte. Regningen betales dog af de erhvervsdrivende som vil opleve varierende transaktionpriser mellem 1 og 2,75 kroner.

MobilePay benyttes i dag af over 3,3 millioner brugere i Danmark og har siden lanceringen i 2013 slået sig fast som danskernes foretrukne mobilbetalingsapp.

Se også:  MobilePay på offensiven – skruer priserne ned