Ny Politi-app på vej

Brugerne har taget godt imod applikationen Politi, der nu er på vej i en forbedret udgave.

Ny Politi-app på vej

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Efter godt et år i diverse app-butikker, er Rigspolitiets app Politi blev evalueret. Brugerne har taget godt imod applikationen, der har fået tre til fire stjerner i bedømmelse og er hentet over 170.000 gange, skriver Dansk Politi.

Vi er godt tilfredse med en vurdering, som svarer til karakteren middel til god,” siger Politiinspektør Jørn Kjer fra Nationalt Forebyggelsescenter.

Med applikationen lige ved hånden, kan borgerne tippe politiet om mistænkelige forhold og andet de mener politiet bør have kendskab til.

Det er desuden muligt at tjekke stelnummeret på en cykel, så man er mere sikker, hvis man skal købe en brugt cykel.

Læs også:Tip kommunen med mobilen [TIP]

Evalueringen har vist at politiet modtager omkring 40 tips om dagen via applikationen, og 4-500 gange i døgnet bliver et stelnummer på en cykel kontrolleret.

Allerede til november skulle en ny version af Politi være klar til download i app-butikkerne. Den nye version indeholder også nye funktioner, der er blevet til på baggrund af feedback fra brugerne. Præcist hvilke funktioner vil politiet dog ikke ud med endnu:

Vi er ikke kommet til den fase endnu, hvor det kan afprøves, så derfor vil jeg ikke love noget, der måske ikke kan blive til virkelighed,” siger Jørn Kjer.

Applikationen Politi kan hentes til Android, iOS og Windows Phone.

Kilde: Dansk Politi

Seneste nyt om Apps & sociale medier