PlayStation-controlleren får nu flere knapper

DualShock 4-controlleren til PlayStation 4 kan nu udstyres med to ergonomisk designede bagsideknapper.

PlayStation-controlleren får nu flere knapper

Sony er nu klar med de såkaldte bagsideknapper til PlayStation-controlleren, DualShock 4. Vi har allerede set utallige andre controllere på markedet, der forsøger sig med genvejsknapper, der sidder bedre placeret, men det er første gang man få dette til den originale controller til spillekonsollen.

“Bliv en endnu bedre gamer med to ekstra knapper, der kan tilknyttes til din trådløse DUALSHOCK 4-controller.”

Skriver Sony på hjemmesiden med det nye tilbehør. Meningen er, at man med disse to genvejsknapper får hurtigere adgang til essentielle handlinger i spil, der i sidste ende vil give en lille fordel. I stedet for at skulle løfte fingeren fra analog-knappen, for fx at trykke på trekant-knappen, så kan man bruge bagsideknappen og stadig være i fuld kontrol.

Læs også: Playstation 5: Lanceringsdato, pris og salgstart afsløret

DualShock 4-bagsideknapperne er Fuldt konfigurerbare

Der er rig mulighed for at tilpasse de nye genvejsknapper til DualShock 4:

  • Fuldt konfigurerbar: Vælg mellem 16 forskellige funktioner, der kan knyttes til ekstraudstyret med bagsideknapper, og gem op til tre profiler.
  • Nem at programmere: Scroll hurtigt gennem alle knapkombinationer på en kompakt digital skærm, og tildel dem med et enkelt knaptryk.
  • Perfekt placering: Styr slagets gang uden at gå glip af noget takket være berøringsknapper, der nemt integreres i den trådløse DUALSHOCK 4-controllers design.

Det nye tilbehør til controlleren dækker for den nuværende 3,5 mm jackstik indgang, men heldigvis kommer den med sin egen indgang, så man altså stadig kan smide et headset direkte i controlleren.

Læs også: Test af 3 gode PlayStation 4-controllere

PS4 dualshock 4
Den nye bagsideknap til PlayStation 4-controlleren. Foto: Sony

DualShock 4 bagsideknap: Pris og tilgængelighed

Det nye tilbehør til DualShock 4 med bagsideknapper vil snart kunne forudbestilles. Prisen lyder indtil videre på 30 dollars, cirka 200 danske kroner.

Vi forsøger at få den hjem til test, så hold øje med denne. I mellemtiden kan du læse mere om det nye tilbehør på Playstation.com.

Læs også: De 5 bedste spil til PlayStation 4