Rapport: iPhone 12 får 120Hz display

Dette års iPhones skuffede mange med den traditionelle 60Hz skærm. Heldigvis tyder det på, at iPhone 12 kommer med helt op til 120Hz.

Rapport: iPhone 12 får 120Hz display

Godt nok fik displayet i den nyeste iPhone 11 Pro et ganske iøjnefaldende navn, Super Retina XDR-skærm, men desværre er den ikke meget anderledes end sidste års skærm. Det blev længe rygtet at iPhone 11 ville få en 90Hz-skærm, men det viste sig desværre at være usandt. Heldigvis kunne næste år byde på noget endnu bedre.

Digitimes har i en ny rapport citeret personer med kendskab til branchen, at Apple næste år vil være klar med en højere opdateringshastighed i iPhonens skærm. 

Det er bestemt ikke et nyt område for Apple, der introducerede Promotion Display i iPad Pro i 2017, der automatisk skifter mellem 60 og 120Hz. I rapporten står der, at iPhone 12 angiveligt vil blive udstyret med et lignende 120Hz Promotion OLED-display.

iPhone 12 koncept
Koncept billede af iPhone 12. Den nuværende store notch er blevet udskiftet med et punch hole. Aluminumsrammen minder om iPhone 5. Foto: Concept Creator

En skærm med en højere opdateringshastighed bruger mere energi, hvilket selvfølgelig går udover batteritiden. Men Apples Promotion Display kan automatisk skifte mellem 60 og 120Hz, alt efter indholdet der skal vises på skærmen.

Udover 120Hz-skærmen, så rygtes også et nyt design til iPhone 12. Et design der minder om iPhone 5, med en fladtslebet aluminiumsramme. Apple analytikeren Ming-Chi Kuo har tidligere udtalt, at næste års iPhones bliver dyrere på grund af det nye design og 5G-teknologien.

Læs også: Næste års iPhone-design bliver inspireret af ældre model

Mere om sagen

Vores redaktion har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden fulgte op på sagen. d. 4/10/2019 dykkede vi igen ned i emnet med et indlæg omkring Rapport: Apple kommer med en ny iPhone SE næste år – Du finder artiklen her. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.