Rygte: Apple lancerer tre iPhone X og en iPhone SE i år

Apple lancerer ikke kun tre, men hele fire iPhones i løbet af i år, hvoraf den ene bliver en ny iPhone SE.

Rygte: Apple lancerer tre iPhone X og en iPhone SE i år

Apple er ikke kun på vej med én, to eller tre iPhones, men derimod hele fire af slagsen. Sådan lyder det fra journalisten Gordon Kelly, som skriver for flere store medier som Forbes, Wired, The Next Web, TrustedReviews og BBC.

Læs også: Analytiker: Sådan bliver Apples iPhones i 2018

Han er kommet i besiddelse af informationer fra Apples underleverandører, som går på, at Apple lancerer hele fire iPhones i løbet af 2018. Det er altså en iPhone mere, end den nu pensionerede Apple-tipsteren Ming-Chi Kuo meldte ud i starten af året.

Den fjerde iPhone bliver en ny iPhone SE

Ifølge de nye oplysninger er den fjerde iPhone en ny iPhone SE – en model der har været rygter om i efterhånden mange år. Senest er der også blevet lækket frontpaneler, som skulle tilhøre den kommende iPhone SE, så måske er der rent faktisk noget om snakken denne gang.

Den nye iPhone SE vil allerede blive præsenteret her i juni måned, forlyder det. Det må næsten betyde, at vi får anden generations iPhone SE at se her til WWDC, men der har ellers ikke været nogle forlydender om dette fra eksempelvis Bloomberg, som også har kendskab til Apples planer. Ifølge journalisten kan vi desuden forvente, at den nye iPhone SE får samme design som første generations iPhone SE, mens mekanikken bliver hentet fra enten iPhone 7 eller iPhone 8.

iPhone X
Her ses en rendering af den billige iPhone X på 6,1 tommer. Foto: Mysmartprice.com

iPhone X, X Plus og budgetvenlig iPhone X

De tre øvrige iPhones, som vi ifølge oplysningerne får at se, matcher de oplysninger, som Ming-Chi Kuo tidligere har meldt ud – altså en iPhone X ligesom den, vi allerede kender, og så en model magen til – bare på 6,5″. Den tredje iPhone X-lignende model er en budgetvenlig udgave, som får en LCD-skærm på 6,1”.

Netop denne billigere iPhone X har Twitter-tipsteren Steve Hemmerstoffer – også kendt som OnLeaks – offentliggjort billeder og en video af. Han er kommet i besiddelse af såkaldte CAD-filer, der viser ned til mindste detalje, hvordan den billige iPhone X ser ud.

Det er altså ikke så overraskende, at vi får tre modeller med et iPhone X-design at se, men derimod at en ny iPhone SE efter alt at dømme alligevel bliver en realitet – og endda meget snart … i hvert fald hvis det står til de seneste oplysninger.