Samsungs spilstreaming-app kommer i september

Samsung lader dig snart spille PC-spil på din mobiltelefon. Spilstreaming-appen PlayGalaxy Link kommer i næste måned, men kun til Note10.

Samsungs spilstreaming-app kommer i september

Sammen med lanceringen af Samsungs seneste Galaxy Note10-topmodel, blev der også lanceret et produkt ved navn PlayGalaxy Link. Kort sagt er det en app der gør det muligt, at man kan streame spil fra PC’en over på mobilen.

App’en er ikke at finde på Note10 når den lander i butikkerne i næste uge, men den frigives sidst i september. PlayGalaxy Link kommer i første omkring eksklusivt til Galaxy Note10-serien. Vi har allerede spurgt Samsung om den kommer til andre Galaxy-telefoner og vi opdaterer artiklen når vi ved mere.

Samsung har, sammen med spilstreaming-virksomheden Parsec, udviklet den nye app. Mens vi venter kan vi nyde denne video om PlayGalaxy Link fra Samsung:

Hvad siger i til det? Er det interessant med denne funktionalitet? Personligt synes jeg det er ganske interessant, men det ville være endnu bedre med understøttelse af konsolspil og en DualShock controller.

Læs også: Google Stadia spilstreaming: Priser, spil og tilgængelighed