Skype klar med massiv opdatering og skal udfordre Zoom og Google Meet

Massive opdateringer af tjenesten skal gøre Skype mere moderne end nogensinde før - særligt på telefoner, der får interessant mulighed.

Skype klar med massiv opdatering og skal udfordre Zoom og Google Meet

Skype har levet en smule i skyggen af mere moderne konkurrenter som Zoom, Google Meet og Microsoft Teams, når det gælder videochat, særligt blandt virksomheder. Men nu er det ved at ændre sig med store nye opdateringer til tjenesten.

Langt bedre Skype på telefoner

Mobiltelefoner vil særligt spille en stor rolle i det nye Skype med det såkaldte TwinCom. Her kan brugerne ved at scanne en QR-kode bruge deres mobiltelefons kamera som et ekstra kamera i opkaldet og vise både sig selv og det, man peger mobilkameraet på, på samme tid.

En anden detalje er, at ydelsen er forbedret med 30 % på pc’er og mere end 2000 % på Android-enheder, ifølge Skype selv.

Se også: Bedste telefoner til videochat

Bedre til samtaler

Blandt opdateringerne er nye funktioner til det, der er kendt som “samtalestadiet”, dvs. hvordan deltagerne præsenteres på skærmen med nye mosaiklooks, og det faktum, at du også vil være med i billedet og ikke kun dem, du taler med.

Andre funktioner, der indføres, omfatter animerede baggrunde, sammen-tilstand, hvor deltagerne ser ud til at sidde sammen i et klasseværelse, f.eks. sms’er i realtid, nye temaer med flere farvevalg og mulighed for at deltage i opkald uden at logge ind eller have en Skype-konto.

Se også: Nyheder om videochat

Mere om Mobiltelefon

Vi følger op med den seneste udvikling om emnet. Steen Jørgensen kørte videre med bolden. 21/9/2021 blev sagen bragt videre med sagen; Har du oplevet synsforstyrrelser ved brug af din telefon? – Læs her. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..