Tilbud på Apple-tilbehør fortsætter indtil 31. marts

Oven på lanceringen af Macbook Pro er efterspørgslen på kabler og adaptere enorm. Apple forlænger derfor perioden med nedsatte priser på udvalgt tilbehør.

Tilbud på Apple-tilbehør fortsætter indtil 31. marts

Det er ikke gået Apple upåagtet hen, at manglen på porte og indgange i den nye MacBook Pro er problematisk for mange ejere af den supertynde computer.

Derfor valgte Apple ikke lang tid efter lanceringen af MacBook’en at sætte priserne et godt stykke ned på udvalgte MacBook Pro-tilbehør, så det bliver en lidt billigere fornøjelse at komme i gang med den i forvejen noget pebrede bærbare computer.

Vil du f.eks. tilslutte enheder med almindelig USB-A eller et microSD-kort fra dit kamera, skal du lægge Apples webshop visit og finde pengepungen frem endnu en gang.

Læs også: Apple-udsalg: Macbook-tilbehør til under halv pris [MOBILDEAL]

Heldigvis er det ikke en lige så dyr omgang, som det kunne have været. Du kan nemlig fortsat spare mellem 24 og 56 % på en række udvalgte tilbehørsprodukter – alle fra USB-C (eller Thunderbolt 3 via USB-C) til andre typer af forbindelsesstik. Selv hvis du ikke har en MacBook Pro, kan flere af kablerne og adapterne være et ganske godt køb, f.eks. til din Android-smartphone med USB-C-port.

Helt frem til den 31. marts forlænger Apple således nedsættelsen af priserne på udvalgte produkter. På Apples hjemmeside står der følgende: “Afhængig af tilgængelighed og omfattet af mængdebegrænsninger. Priserne gælder fra 27. oktober 2016 til 31. marts 2017,” hvilket en repræsentant fra Apple begrunder med nedenstående udtalelse over for hjemmesiden PhoneArena:

”Vi anerkender, at mange brugere, især professionelle, er afhængige af forældede, men almindelig brugte forbindelsesstik for at få arbejdet gjort, og de står over for en overgang. Vi vil gerne hjælpe dem med at skifte til den seneste teknologi og udstyr såvel som at fremskynde væksten af dette nye økosystem. Gennem resten af året reducerer vi priserne på al USB-C- og Thunderbolt 3-tilbehør, som vi sælger, såvel som priserne på Apples USB-C-adaptere og -kabler,” lyder det fra Apple.

Produkt Pris nu Pris før Besparelse
USB-C til Lightning-kabel (1 m) 159,- 249,- -36 %
USB-C til Lightning-kabel (2 m) 249,- 329,- -24 %
USB-C til USB-mellemstik 69,- 159,- -57 %
Thunderbolt 3 (USB-C) til Thunderbolt 2-mellemstik 249,- 399,- -38 %
USB-C Digital AV Multiport-mellemstik 399,- 579,- -31 %
USB-C VGA Multiport-mellemstik 399,- 579,- -31 %