WhatsApp kan få understøttelse af filer på op til 2 GB

Som det er nu understøtter Whatsapp 100 megabyte filer, men taler rygterne sandt, er der understøttelse på op til 2 gigabyte på vej til tjenesten.

WhatsApp kan få understøttelse af filer på op til 2 GB

Som det er nu, har WhatsApp en begrænsning på størrelsen af vedhæftede filer, i modsætning til flere andre beskedtjenester. Det er ikke noget der påvirker fotos, men hvis man forsøger at sende en video eller andre store filer over en vis størrelse, så bliver beskeden afvist. Men i fremtiden kan det blive anderledes. Der skulle angiveligt være understøttelse af langt større filer på vej til Whatsapp.

Læs også: Kan man flytte chathistorik i WhatsApp mellem Android og iOS?

Whatsapp kan sende filer helt op til 2 terabyte

Ifølge WABetaInfo er WhatsApp tilsyneladende ved at teste muligheden for, at man kan sende filer på op til 2 GB. Nyheden kommer fra nogle heldige brugere i Argentina, hvor testen er i gang. Her har visse brugere fået besked om, at de nu kan sende filer op til 2 GB.

Inden ændringen lå begrænsningen på 100 MB, men nu er samme grænse markeret til 2GB – og det er altså en voldsomt stor forbedring. Baseret på sproget kan det dog dreje sig om en skrivefejl, hvor nogen er kommet til at ændre 100 MB til 2GB, men samtidig er det ikke overraskende med sådan et træk fra WhatsApp.

De er tidligere blevet kritiseret for at komprimere billeder for meget, så ved at øge grænsen for filstørrelsen giver tjenesten brugerne mulighed for at sende billeder, der er blevet komprimeret mindre og dermed er i bedre kvalitet. Det samme gælder for videoer, som man i så fald kan sende i WhatsApp i stedet for at skulle finde en anden tjeneste eller metode.

Læs også: Signal tilføjer krypterede gruppe-videoopkald

Mere end 2 mia. brugere

Whatsapp er en utrolig populær tjeneste, der blev opkøbt af 2014. Tjenesten tilbyder online kommunikation i form af beskeder, billeder, video, stemmeopkald, videoopkald, lokationsdeling og andet indhold. Whatsapp er kendt for at have end-to-end-kryptering og havde tilbage i 2020 mere end 2 milliarder brugere.

Se også: Nyheder om international tech