Afstemning: Hvilken gaming platform spiller du på?

Gaming stiger i popularitet og der er idag mange måder at spille spil på. På hvilken platform gamer du? Deltag i afstemningen.

Afstemning: Hvilken gaming platform spiller du på?

Gaming stiger voldsomt i popularitet, og med nye generationer af spillekonsoller på markedet, så kommer der endnu mere brænde på bålet. Der er idag dog mange måder at spille spil på. Hvilken bruger du? Deltag i afstemningen nederst i artiklen.

Læs også: De første test af PlayStation 5 – imponerende anmeldelser

Nye spillekonsoller fra Sony og Microsoft

Man skal have levet uden en internetforbindelse, hvis man ikke har opdaget dette er året for nye spillekonsoller. Det er 7 år siden PlayStation 4 blev lanceret og i går blev PlayStation 5 officielt lanceret i Danmark – selvom PS5 var tæt på umulig at købe. Der kommer mange mobiltelefoner om året, men der er altså meget længere mellem de spillekonsollerne. Derved er forventninger højere og der opstår en utroligt hype. PlayStation 5 er derfor dette års mest ventede stykke elektronik, og den første video hvor konsollen blev vist frem er afspillet 34 millioner gange på Youtube. Men det er ikke den eneste konsol 2020 har budt på. Microsoft har også lanceret deres imponerende Xbox Series S og Series X, som også er sat til salg nu.

Læs også: De første test af Xbox Series X – Mangel på store spil

Spilstreaming er det nye

Og det er spændende med nye spillekonsoller, men mange mener dog spilstreaming er fremtiden. Allerede nu er der flere af slagsen, som hver især har deres styrker og svagheder. Der er slet ingen tvivl, at spilstreaming med tiden vil tiltrække flere gamere. Men her skal vi heller ikke undervurdere gaming på mobilen og ikke mindst den gode gamle PC. Begge dele er ekstremt populære. Mobilerne bliver hele tiden kraftigere, hvilket betyder mere avancerede og flottere spil. Og PC’en er stadig platformen med mest power og bedste grafik – hvis man da har pengene til det.

Læs også: PlayStation 5 eller Xbox Series X – hvilken skal du købe?

De fleste af os gamer, men på forskellig vis. Hvordan spiller du spil? Du kan vælge mere end et svar, hvis du spiller på flere platforme.

Deltag i afstemningen:

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...