Afstemning: Kunne du finde på at købe en gamingtelefon?

Det mobile spilmarked bliver større og større, samtidig kommer nye tjenester til, der giver mulighed for at spille de helt store titler på telefonen. Men kunne I finde på at købe en gamingtelefon? Deltag i vores afstemning her:

Afstemning: Kunne du finde på at købe en gamingtelefon?

Endnu en arbejdsuge er gået, hvilket selvfølgelig betyder, at det er tid til den ugentlige afstemning. I denne uge tager vi udgangspunkt i gaming på telefonen. Vi er både i gang med at teste Call of Duty Mobile og ASUS ROG Phone II, så det virker nærliggende at spørge ind til, om det overhovedet interesserer vores læsere.

Læs også: Her er alle spillene til Google Stadia

Gaming på telefonen bliver større og større, og industrien er et multimilliardforetagende, der virkelig kan vise sig indbringende for den, der udvikler det rigtige spil. Se bare Angry Birds, der tog hele verden med storm, og i dag både findes som animationsfilm og legetøj. Spillene til mobilen bliver bedre og bedre, hvilket selvfølgelig også betyder, at de kræver bedre og bedre hardware. Indtil videre kan man for det meste klare sig med de “almindelige” telefoner, der kommer på markedet, men enkelte producenter, som ASUS og Razer, har specialiseret sig i at lave en serie at telefoner, dedikeret til gaming. Men er gamingtelefonen nødvendig, eller er det en gimmick? Med tjenester som Google Stadia på vej, er der snart ikke behov for andet end tilstrækkeligt med bredbåndshastighed for at kunne spille de største titler på telefonen, og så er gamingtelefonen måske overflødig – eller for nichespecifik.

Ugens afstemning lyder derfor: Kunne du finde på at købe en gamingtelefon?

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...