Android med i ny spillekonsol

Android er på flere platforme, og nu er endnu en på vej, spillekonsollen. Android skal tage kampen op imod Playstation og Xbox.

Android med i ny spillekonsol

Android er opensource, hvilket betyder at det kan bruges af alle, og det må sandelig siges at være sket. Men nu er en ny platform ved at se dagens lys inden for Android verdenen, nemlig konsol-platformen.

Konsollen hedder Ouya, og skulle ifølge rygterne komme til en markedspris på under 1.000 kroner, det skriver T3.dk.

Det mest interessante er dog folkene bag projektet, konsollen er designet af Yves Behar, manden bag Jawbone’s Jambox og One Laptop Per Child.

Derudover er Ed Fries fra et af Xbox-holdene, Amol Sarva fra Peek og Peter Pham fra Color, også med i projektet. Julie Uhrman fra IGN udfylder rollen som grundlægger og direktør.

Muffi Ghadiali, der lige nu sidder i Amazons Lab123, og har hjulpet med at få KindleFire ud på markedet. Skulle eftersigende være på vej væk fra Amazon, for at tilslutte sig Ouya-holdet.

Der er ikke megen information om konsollen, men der er blevet lækket et par billeder af enheden, der viser at knapperne O, U og A ser ud til at være på joystikket.

Spillene til konsollen ser ud til at være Android udviklede spil, der allerede er på Google Play, så måske Google har en finger i spillet?