IKEA hjælper med at finde skabe, der kan rumme PS5 og Xbox

PlayStation 5 og Xbox Series X er så store spillekonsoller, at Ikea nu kommer til undsætning med mockup-konsoller i butikken. Så kan du ved selvsyn se, om dit nye medieskab er stort nok.

IKEA hjælper med at finde skabe, der kan rumme PS5 og Xbox

Hvilken IKEA-medieopbevaringsenhed kan rumme din nye overdimensionerede PlayStation 5 eller Xbox Series X spilkonsol? Det hjælper varehuset dig nu med at finde ud af.

PlayStation 5 og Xbox Series X er nemlig meget store konsoller – faktisk er PS5 den største spilkonsol i moderne historie. Har du fulgt med i PlayStation 5-nyhederne, så ved du det sikkert godt, men har du ikke, så er det værd at vide. Det er rart at kunne gemme spillekonsollen væk, men passer den nye PS5 eller Series X ikke ind i dit skab, så er det lidt af et problem. Her kan jeg lige meddele, at PlayStation 5 passer fint ind i IKEAs populære PS medieskab.

Størrelserne på de ny spillekonsoller kan gøre dét at etablere en ny underholdningscentral derhjemme til lidt af en udfordring.

Læs også: De første test af PlayStation 5 – imponerende anmeldelser

IKEA til undsætning

Men nu har IKEA så en løsning, der kan hjælpe dig: Selskabet har nemlig lavet fysiske størrelsesguider i form af kasser, der ligner konsollerne, så man nemmere kan finde ud af, hvilke IKEA-skabe eller -kabinetter der kan rumme de nye spilmaskiner.

Det betyder, at man ikke behøver at slæbe den store og tunge PS5 eller Xbox Series X med ind i IKEA. Beslutningen om, hvorvidt konsollerne skal stå lodret eller ligge vandret, er dog helt op til én selv.

Læs også: PlayStation 5 eller Xbox Series X – hvilken skal du købe?

Se også: Test af gadgets, headsets og wearables