Jubilæums-PlayStation går på auktion

20-års udgaven af PlayStayion kan købes på auktion i Danmark, og pengene fra auktionen går til et godt formål

Jubilæums-PlayStation går på auktion

Den 3. december 1994 skulle vise sig at være en vigtig dato i spilhistorien. Det var nemlig datoen, hvor den første PlayStation kom på gaden i Japan, og 20 år efter har Sony lavet en specialudave af PlayStation 4, for at hædre den oprindelige.

Looket fra den første PlayStation er beholdt i jubilæumsudgaven, og der er kun produceret 12.300 eksemplarer – en reference til datoen for den oprindelige version.

Læs også: Playstation på håndleddet er en realitet

Der er kun kommet nogle få eksemplarer til Danmark, og de kan ikke købes i butikkerne. Hos Lauritz.com kan man dog købe sig til en jubilæums-PlayStation, og alle pengene fra auktionen går ubeskåret til Børnehjælpsdagen, der støtter anbragte børn og unge i Danmark.

Med i pakken følger selve konsollen, et kamera, en controler, en stander, et headset, HDMI-kabel og USB-kabel.

Auktionen kan findes her, og den slutter juleaftensdag, den 24. december, klokken 12.00. Man kan også læse mere om konsollen på denne side.

Mere nyt i sagen

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 11/11/2014 fulgte vi op med sagen; Playstation på håndleddet er en realitet – Følg den videre udvikling her. De sidste nyheder om temaet finder du her.