Køber du Xbox One i udlandet – så vær opmærksom

Du skal vente til 2014 før du kan købe Xbox One i Danmark, så vær opmærksom hvis du fristes til at købe den i udlandet.

Køber du Xbox One i udlandet – så vær opmærksom

PlayStation 4 har snart salgsstart herhjemme, men er du til konkurrenten Xbox One skal du vente til næste år. Men drager du til udlandet og køber Xbox One, så skal du være opmærksom på nogle ting.

Det er smartest at købe den i et EU-land, da der ikke tilføjes told og moms til produktet når det handles inden for EU. Ligesom konsollen også vil kunne virke i Danmark, da den ikke er omfattet af en regionskode.

Du skal også være opmærksom på, at konsollen ikke kan sættes op til dansk, da det kun er muligt at vælge sprog fra de lande, som sælger Xbox One.

Foruden dette, så vil dele af indholdet være tilgængeligt, mens der også er spil, som måske ikke er grundet rettighedsrestriktioner på video og musik. Og dit kreditkort skal også matche det land, som konsollen er sat op til, hvis du vil købe indhold via Xbox One. Det skriver Computerworld.dk.

Værst er måske, at hvis Xbox One skal til reparation, så er supporten bundet til det land, hvor den er købt.

Dog kan disse indstillinger og sprog rettes, når Xbox One lanceres officielt i Danmark.

Fortsættelse:

Der blev releativt hurtigt pustet nyt liv til historien. mobilsiden kunne ikke lade være. Allerede d. 18/9/2013 kørte vi en opfølgning med artiklen; Xbox Music til Windows Phone 8 – men ikke til ældre versioner – Den videre beretning kan læses her. Se også seneste nyt om emnet her..