Microsoft giver nye muligheder for forældrestyring i Xbox-app

Microsoft tilføjer funktion, så forældre kan sætte grænse for, hvor store beløb deres barn kan købe for på Xbox.

Microsoft giver nye muligheder for forældrestyring i Xbox-app

Forældrestyring af børnenes mobilbrug er populært og også nødvendigt, men vi ser også lignende tiltag inden for gaming. Der er for eksempel forældrestyring til Nintendo Switch, PlayStation og Xbox. Og netop Xbox får nu nogle nye muligheder på den front med ny opdatering fra Microsoft.

Se også: Bedste telefoner til gaming

Bedre forældrestyring i Xbox

De kommer nemlig med flere funktioner til appen Xbox Family Settings, som giver forældre mulighed for at styre og kontrollere børnenes brug af en Xbox-konsol. Der er særligt fokus på, at forældre bedre kan styre betalinger og køb. For eksempel kan forældrene sætte en grænse på, hvor meget de må bruge i specifikke tidsrum for at forhindre voldsomme og dyre køb.

Det bliver også fremover muligt at kontrollere børnenes kontosaldo samt se historikken over barnets køb.

Hidtil har det været muligt at sætte barnets konto op, så forældre får besked og skal godkende, inden det kan foretage et køb.

Se også: Nyheder om gaming konsoller

Temaets videre forløb

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt til sagen. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. 22/6/2021 kom den efterfølgende historie med historien; Microsoft vil lave eksklusive Xbox-spil til skyenKlik her og læs den fulde artikel.. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om Xbox..