Minecraft: Bedrock Edition kan nu køre på PSVR

Minecraft: Bedrock Edition kan nu spilles og opleve i virtual reality med PlayStation 4 og et PS VR-headset. Opdateringen ruller ud nu.

Minecraft: Bedrock Edition kan nu køre på PSVR

Tidligere på måneden kom det frem, at Mojang Studios umådeligt populære Minecraft endelig kommer i en version til Sonys PSVR. Det betyder, at man som Minecraft: Bedrock Edition-ejer kan hoppe direkte ind i spillet med en PlayStation 4 og et PS VR-headset.

Minecraft klar til PS VR

Her bliver oplevelsen både mere immersiv og intensiv. Man kommer ganske enkelt til at opleve spillet på en helt anden måde end når man kigger på en almindelig skærm. Opdateringen er helt gratis, og den ruller allerede ud.

Dukker den ikke op med det samme, kan man enten lede efter den manuelt eller vente lidt til, så ksal den komme.

Se også: Find bedste telefoner til gaming

Immersive Mode og Living Room Mode

Immersive Mode er klassisk VR, hvor spilleren helt enkelt bliver Steve og spiller spillet, som om de er med på banen.

Living Room Mode er lidt mere stille og roligt, og man bliver ikke lige så let svimmel. I stedet spiller man på en gigantisk virtuel skærm inde i headsettet, lidt som at spille Minecraft i biografen i stedet for i stuen.

Det er også muligt at indstille VR-oplevelsen efter egen smag og behag.

Se også: Nyheder om gaming

Historiens videre forløb

Siden redaktionen kørte opslaget er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade sagen ligge. 1/4/2020 gik vi et spadestik dybere og bragte en artikel der stillede skarpt på Billede af AR/VR-håndkontrol fundet i iOS 14 – Historien bringes videre her. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..