Netflix har taget hul på test af abonnement med mobilspil

Netflix har taget hul på første test af mobilspil, som bliver næste skridt i udviklingen for Netflix i kampen mod konkurrenterne.

Netflix har taget hul på test af abonnement med mobilspil

Netflix tjener som bekendt sine penge på streaming af videomateriale, men for at kunne holde sig aktuelle og klare konkurrencen mod alle de andre streamingtjenester, er også de nødt til at udvide sin forretning. Derfor kom det ikke som et chok, da de i juli måned annoncerede, at de ville kaste sig over gamingmarkedet.

Netflix tester mobilspil

Det er samme del af markedet som Apple Arcade og Google Play Pass, hvor man som bruger og abonnent hos Netflix får adgang til et katalog af spil, uden at det koster noget ekstra.

Nu ser det ud til, at Netflix for alvor er gået i gang med dette, for de har netop afsløret, at test af tjenesten er gået i gang i Polen. Til at begynde med er spiltjenesten altså kun tilgængelig i Polen og det ser ud til, at det også kun gælder for Android-appen.

Se også: Hvilke telefoner er bedst at spille spil på?

Meget tidligt stadie

Der er to spil at spille, Stranger Things: 1984 og Stranger Things 3. I sit tweet skriver Netflix, at det er et meget tidligt stadie af tjenesten, så man skal ikke fortvivle, hvis ting og sager ikke fungerer helt som forventet og heller ikke over manglen på spil.

Historien melder ikke noget om, hvornår vi kan forvente tjenesten i flere regioner, eller hvornår der bliver flere spil at spille.

Se også: Nyheder om gaming og streaming