PlayStation 5 Digital i prisfald – laveste pris i halvandet år

Den bedste pris på PlayStation 5? Lige nu er prisen på PlayStation 5 Digital Edition på sit laveste i halvandet år. Se aktuelle billigste pris her.

PlayStation 5 Digital i prisfald – laveste pris i halvandet år

En billig PS5? Så kan man lige nu finde Playstation 5 i Digital Edition til den laveste pris i halvandet år. Se den aktuelle laveste pris på PlayStation 5 Digital og læs hvem der bør vælge netop denne variant.

Se også: Test af nyeste gadgets

God pris på PlayStation 5 Digital Edition

Da PlayStation 5 blev lanceret tilbage i september 2020 var det med priser fra 3.399 kroner. Helt nede på det niveau er vi ikke endnu, og spørgsmålet er om den kommer derned igen. Men prisen på den digitale udgave af PlayStation 5 er lige nu på sit laveste i halvandet år – og den er samtidig på lager flere steder.

I november 2021 steg priserne på PlayStation 5-konsollerne helt vildt. Den digitale udgave var oppe at koste over 7.000 kroner, hvilket er mere end det dobbelte af den vejledende pris.

Nu er PlayStation 5 Digital Edition nede på et noget mere normalt prisniveau. Den laveste aktuelle pris i skrivende stund på PS5 Digital Edition er 3.868 kroner, hvilket er den laveste siden 16. november 2021. Se den aktuelle pris på linket herunder.

Se aktuelle laveste pris på PlayStation 5 Digital

Hvem skal købe den digitale variant af PS5?

Skal du købe den digitale udgave af PlayStation 5 eller den med disk? Det er noget som kun du kan afgøre. Der er nogle fordele og ulemper ved denne udgave, som måske gør den til det rigtige valg for dig.

Den digitale PS5 er billigere og fylder en anelse mindre end den med diskdrev. Den vil være det bedste valg for dig, der udelukkende har dine spil digitalt.

Den kan ikke afspille Blu-ray og film på disk, man kan ikke bruge fysiske PS4- og PS5-spil og de digitale spiludgaver er ofte dyrere.

Læs mere om valg af PlayStation 5-variant her.