PlayStation 5: Eksklusivt tilbud på PS5 med disk

Man finder nu et fristende tilbud på PlayStation 5, der er mere end 500 kroner billigere end den vejledende pris. Se aktuelle priser på PS5.

PlayStation 5: Eksklusivt tilbud på PS5 med disk

Går du og drømmer om en PlayStation 5, men mangler de sidste penge på opsparingen til den? Så finder man lige nu et fremragende tilbud på standardudgaven af PS5 med disk, der i en periode kun koster 3.799 kroner.

Spar penge på en PlayStation 5 med disk

Sony havde problemer at producere nok af den nye avancerede spillekonsol, da PlayStation 5 blev lanceret i slutningen af i 2020. Enkelte var heldige at få fingre i den til den vejledende pris, mens andre blev mødt af svimlende priser et godt stykke over 7.000 kroner.

Et par år senere fik Sony endelig styr på produktionen af PS5. Den blev dermed blevet lettere at få fingrene i, og prisen faldt til et mere normalt niveau.

Nu tager Sony skriftet videre og sætter prisen ned på PlayStation 5 – men kun i en periode. Det betyder at man hos udvalgte forhandlere kan købe standardudgaven af PlayStation 5 til under den vejledende pris.

Køb PlayStation 5 til kun 3.799 kroner – men du skal være hurtig

Den vejledende pris på PS5 med disk var efter lanceringen 4.199 kroner, men har hos de billigste forhandlere i en længere periode kostet mellem 4.300 og 4.700 kroner.

Men i en periode fra i dag og til den 27. august klokken 23.59 er PlayStation 5 på tilbud. Man kan i den periode købe en PlayStation 5 til 3.799 kroner.

Se tilbud på PlayStation 5 her

PlayStation 5 slim på være på vej

I juli kunne Sony Interactive Entertainment fortælle, at der var blevet solgt mere end 40 millioner PlayStation 5.

Det tal blev opnået hurtigere med PlayStation 4, men her var Sony ikke ramt at samme mangler på komponenter.

Rygterne fortæller at Sony er på vej med en PlayStation 5 Slim, der kan blive lanceret allerede i år. Til næste år kan der også komme en PlayStation 5 Pro.

Se også: Hurtigt bredbånd til gaming