Razer Kishi V2 – spilcontroller til mobilen uden latency

Razer Kishi V2 er en universel controller til mobilspil, der lover samme spiloplevelse på mobilen som på en konsol med dedikeret controller.

Razer Kishi V2 – spilcontroller til mobilen uden latency

Kishi V2 spilcontrolleren er netop lanceret og er kulminationen på flere års controllerudvikling hos Razer, slår producenten fast. I 2018 kom Razer med Raiju Mobile og i 2019 kom Junglecat med Bluetooth-tilslutning.

I 2020 kom den originale Kishi, som både modtog Engadgets Best of CES for bedste spilprodukt og People’s Choice-priserne.

Bedste controller til mobil gaming ?

Kishi V2 er så den foreløbige kulmination og repræsenterer en udvikling i det, som gamere kan forvente af en mobil gaming controller.

Den nye controller har mikroswitch-knapper og d-pad, analoge triggere og programmerbare multifunktionsknapper. Razer bruger den samme mikroswitch-knap- og d-pad-teknologi, som bruges til deres Wolverine V2-konsolcontrollere til Kishi V2. Dette giver fordele i reaktionsevne, komfort og taktil feedback til håndholdte spil.

Super kort latenstid

Med en universel pasform kan stort set alle Android-telefoner bruges med den og designet er naturligvis ergonomisk med et behageligt greb, skriver Razer.

Derudover har controlleren ultra-lav latency og pass through og den er også udstyret med to programmerbare multifunktionsknapper, der er placeret ved siden af ved siden af udløserne. Disse knapper kan programmeres til at virke som de andre knapper på controlleren.

Dette giver en konkurrencemæssig fordel i forhold til andre controllere, idet du kan få adgang til ABXY knapfunktionalitet uden at tage tommelfingeren væk fra den højre analoge pind.

Razer Kishi V2

Brug USB-C til helt at fjerne latency

Man kan også benytte ens smartphones USB-C-forbindelse til helt at eliminere Kishi inputlatency, hvilket giver mulighed for responsiv, sømløs kontrol – og har passthrough-opladning, så du kan forsyne din telefon med strøm, mens du spiller.

Lav latenstid er en af de mange funktioner, der adskiller Kishi V2 fra andre Bluetooth-controllere. Dette er især vigtigt ved cloud gaming eller når man køre spilemulatorer.

Se også: De bedste telefoner til gaming

Virker med cloudtjenester

Og denne controller virker nemlig også med cloudspiltjenester som Xbox Gamepass, Nvidia GeForce Now og Google Stadia.

Det er også muligt at streame spil fra PC eller konsol til mobilen med Steam Link, Xbox Remote Play, Parsec og Moonlight.

Se også: Mobilabonnement med meget data

Nexus giver fuld controller-kontrol

Razers software Nexus er integreret i Kishi V2 og den hjælper med at opdage Android-spil med controllerunderstøttelse. Det indeholder også avancerede tilpasningsfunktioner, herunder omprogrammering af multifunktionsknapperne og opdatering af firmware.

Via Nexus-softwaren er det også muligt med integreret livestreaming til Facebook og YouTube og det giver spillerne mulighed for at optage videoer og skærmbilleder af deres gameplay – alt dette kan styres fra en dedikeret controller-knap.

Kishi V2 kræver Android 9

For at kunne bruge Kishi V2 spilcontrolleren med en mobil, skal den have mindst Android 9. Derudover er der ikke rigtig nogle specifikationer, du skal tage hensyn til.

Controlleren er bygget til at kunne bruges sammen med alle typer telefonstørrelser.

Razer Kishi V2 til allle teleoner

Pris og lancering

Spilcontrolleren Kishi V2 får en pris på 119,99 euro, det svarer direkte omregnet til 893 kroner. Den nye spilcontroller til mobiltelefoner kan købes fra og med i dag.

Der kommer også en version til iPhone, men først til efteråret.

Sammenlign priser på Kishi V2 her.