Remastered udgave Grand Theft Auto undervejs – også til mobilen

GTA 6 kommer i 2026 i følge rygterne - i mellemtiden kan vi fornøje os med remasterede udgaver af tidligere versioner, også til mobil.

Remastered udgave Grand Theft Auto undervejs – også til mobilen

GTA 5 havde stor succes og mange gamere ser spændt frem til, hvad GTA 6 kan bringe med sig. Desværre har vi ingen anelse om, hvornår spillet vil blive lanceret (de seneste rygter siger 2026, så der er lang tid til). I mellemtiden ser det ud til, at Rockstar er tilfreds med bare at malke sine ældre titler.

Tre GTA spil på vej i remastered udgave

Ifølge en rapport fra Kotaku arbejder Rockstar tilsyneladende på en remastered udgave af Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto Vice City og Grand Theft Auto San Andreas. Spillene siges at blive remasteret ved hjælp af Unreal Engine og vil indeholde både ny og gammel grafik.

Kotakus kilde, der så et uddrag af de remasterede spil, sagde, at det mindede dem om en klassisk GTA-titel, der var blevet kraftigt modificeret.

Rockstar sigter tilsyneladende også på en udgivelse til oktober eller november – lige op til julesalget.

Se også: De bedste telefoner til gaming

Kommer til alle platforme – også mobilen

Spillene siges også at blive lanceret på flere platforme, som omfatter PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, samt PC, Stadia og de skulle endda også komme i en særlig mobil udgave.

Timingen er interessant, fordi Rockstar tidligere har bekræftet, at de vil bringe GTA 5 til PS5 og Xbox Series X/S-konsollerne i november. Spørgsmålet er, om det er en god idé at have en masse GTA-titler, der lanceres på én gang.

Se også: Nyheder om gaming

Historiens videre forløb

Siden vi kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. Steen Jørgensen fulgte op på sagen. 30/7/2021 fulgte vi op med sagen; Sony har solgt over 10 millioner PlayStation 5-konsoller – Den næste artikel om emnet finder du her. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..